FRNL

Het opleidingscentrum van La Petite Merveille

LPM ACADEMY staat open voor al onze medewerkers - vast en nieuw - die een aanvullende opleiding willen volgen om zo hun vaardigheden te versterken.

Onze opleidingen

Versterk uw vaardigheden

In het licht van onze huidige vooruitzichten en vooral met het oog op het leerproces van onze medewerkers, organiseren wij regelmatig opleidingssessies die onze verschillende teams in staat stellen zich voortdurend te verbeteren binnen hun vakgebied als ook nieuwe vaardigheden te verwerven.

Wilt u bijvoorbeeld uw vaardigheden als barman versterken door de technieken van een echte barista onder de knie te krijgen? Of hebt u nooit een EHBO-cursus gevolgd om uw collega's en/of klanten in geval van nood te kunnen helpen? Geen probleem, LPM ACADEMY kan je helpen.

Teamleden van La Petite Merveille
Student/stagiair
Werkzoekenden
Asielzoekers
Contact

Ondersteuning voor asielzoekers

Waarom ?
Asielzoekers wachten maanden of zelfs jaren in een opvangcentrum op een beslissing over hun asielprocedure. Hun levens staan "in de wacht". Anderzijds is er in België een groot tekort aan werknemers in de horeca. La Petite Merveille (LPM) heeft ook moeite om het personeelstekort op te vullen. Onze missie is het creëren van integratiemogelijkheden voor asielzoekers door hen een concrete opleiding aan te bieden en hen vervolgens te begeleiden naar de arbeidsmarkt.Momenteel werken wij hiervoor samen met de opvangcentra van het Rode Kruis in Hotton en Barvaux.

Contact

Ontdek de nieuwste vacatures

Onze jobaanbiedingen
Partners